*** WELKOM OP VANDOODEWEERD.NL | WIJ ZIJN DRUK BEZIG MET DE OPBOUW | KIJK GERUST AL WAT ROND | VOOR VRAGEN KLIK OP HET ENVELOPJE OP DE HOMEPAGE VOOR CONTACT ***

alles over downloaden (nzb)

     Copyright © 2021 www.vandoodeweerd.nl | Alle rechten voorbehouden
Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

Een paar links met uitleg

Downloaden wie heeft het niet ooit eens gedaan via torrents of nzb erg makkelijk en leuk.Sins 2014 is het wettelijk verboden om films, series of muziek waar auteursrechten op rusten, te downloaden.klik hier voor info daar over.Natuurlijk ondanks de boetes van stichting Brein word het nog steeds gedaan .

Er word meer jacht gemaakt op de uploaders dan downloaders vaak maakt deze groep gebruik van VPN (Virtual Private Network) die leg een versleutelde 'tunnel' aan tussen je digitale apparaat (pc, smartphone, etc.) en een VPN-server. Al je internetverkeer gaat via die computer(server) van een gratis of betaalde VPN-aanbieder ergens op internet.

Een paar aanbieders vind je hier .

Als je van plan bent zoiets aan te schaffen en je hebt thuis ook Netflix dan is het misschien handig om een vpn aanbieder te nemen die dit goed ondersteund b.v. NordVpn of ExpressVpn ook wat opgespoord hierover klik hier .

 

Binnenkort meer over nzb etc...